Vēlamies uzzināt Jūsu domas par SIDRABENES nākotni!

SID_rudens

Sv. Andreja draudzes padome kopā ar Sidrabenes pārvaldi ir izveidojušas aptauju par Sidrabeni. Vēlamies uzzināt, kas Jums Sidrabenē ir svarīgi – reliģiskā/garīgā atpūta, bērnu vasaras nometne, dažādas aktivitātes, sporta iekārtas, vai kaut kas cits. Mēs vēlamies uzzināt, kas Jūs veicinātu piedalīties dievkalpojumos un nodarbībās Sidrabenē un kādās aktivitātēs Jums interesētu piedalīties. Mēs vēlamies uzzināt, kas Jums patīk Sidrabenē un ko Jūs gribētu mainīt.

Aptauja ir pieejama šeit. Ir iespējams izpildīt aptauju vairākas reizes no tās pašas e-pasta adreses, ja vairāki ģimenes locekļi grib izteikties atsevišķi.

Jūs varat arī saņemt aptauju angļu vai latviešu valodā izdrukātā formātā Sv. Andreja draudzes birojā (200 Balmoral Ave., Toronto, M4V 1J6), Sidrabenē pie vārtiem, vai zvanot 416-760-8515 (līdz 30. jūnijam). Aptaujas izpildīšanas termiņš ir līdz 31. augustam.

Mēs būtu ļoti pateicīgi, ja Jūs varētu izpildīt šo aptauju. Balstoties uz Jūsu atbildēm, varēsim nākotnē labāk plānot Sidrabenes sarīkojumus un aktivitātes. Paldies!

Sv. Andreja draudzes padome un Sidrabenes pārvalde

lvLV
Scroll to Top